Blogia
Blog d'un Multi-Friki

Des del fons de l'anima

El sac dels dies mal aprofitats

Dilluns a la nit i m'adono que no e fet res de bo, un dia més al sac dels dies mal aprofitats que ja comença a pesar un pel massa. Sempre pensant que dema faras la feina que tens per fer (la de les obligacions) pro no hi ha manera, sempre es queda al darrera de les coses k a un li agrada fer.

Personalment el dia tampoc hi ha ajudat molt, els professors de la universitat, imitant el presentador de 30 minuts que no vaira el to de veu ni cuan esta costipat, i esclar arribes a la ultima classe del dia i no tens ganes d'escoltar el que diu el profe, total tampoc entendras res, de tan be com s'explica, i clar t'entra la nyonya i cuasi t'adorms, sort del descans de mitja classe.

A la feina fas les coes d'esma, com si no i fossis. Arribes a casa, sopes, i la ultima cosa que tens ganes d fer es fer algo, et plantes davant de l'ordinador, navegues d'una pagina a una altra sense saver exactament que bols veure. Apuntes cuatre paraules al blog i avnas d'anar a dormir poses el dia al sac dels dies mal aprofitats, sentinte malament per no haber-lo aprofitat.